Om mig 

Mit navn er Tove og jeg har Toves Kontorhjælp, som jeg driver fra mit hjem i Augustenborg.

Jeg har nu i mere end 20 år arbejdet som selvstændig bogholder – et arbejde som jeg er helt vildt glad for.

Efter en årrække som lønmodtager gik det op for mig, at jeg var meget mere skabt til at være selvstændig – og det har jeg så været lige siden.

Og fordi jeg ved, hvor skønt det er at være selvstændig, har jeg valgt at have som hovedområde at hjælpe andre selvstændige og primært solo-selvstændige og små og mellemstore firmaer.

Jeg holder samtidig meget af at arbejde med små og mellemstore virksomheder, fordi det gør, at jeg kan have en tæt kontakt med mine kunder og sørge for, at de får den hjælp som de har brug for.

Alle mine kunder er forskellige og det gør mit arbejde spændende hver eneste dag.

 

Toves Kontorhjælp har mere end 20 års erfaring på bagen

Jeg har som sagt været selvstændig bogholder i mere 20 år og har derfor en stor viden og erfaring at trække på.

Derfor ved jeg også hvor vigtigt det er for mine kunder, at de trygt kan overlade deres daglige bogføring til en anden. Samtidig sætter mange af mine kunder stor pris på, at jeg netop har mulighed for at være fleksibel og kan hjælpe med præcis det, som de nu har brug for.

 

Det er vigtigt for mig at det arbejde jeg udfører er stabilt og af høj kvalitet 

Da der kun er mig i Toves Kontorhjælp kan jeg altid sørge for, at det er den samme stabile hjælp og høje kvalitet, som mine kunder møder – og det er virkelig vigtigt for mig.

Jeg hjælper med mange forskellige opgaver i mange forskellige typer firmaer og det gør min arbejdsdag enormt alsidig.

Jeg hjælper blandt andet med den daglige administration, bogføring, fakturering, lønregnskab og andre områder, der har med den daglige bogføring at gøre.

De fleste af mine kunder er knap så vilde med at skulle holde styr på  bogføring, tænke på moms og regler og alt det andet. Så lader de mig om det, som jeg er god til og så slipper de både frustrationen og får meget mere tid til det, som de synes er sjovere end den daglige bogføring.

“Det skal være en god oplevelse for mine kunder at aflevere deres regnskab hos mig. Det må gerne være hyggeligt, selvom der selvfølgelig skal være orden i tingene”

– Tove –